maandag 30 maart 2009

Domper op de feestvreugde


-Oi oi oi, dat ziet er niet goed uit-
zei de dokter in het ziekenhuis in Lapaz
-Oei oei oei, Kom maar snel naar huis!-
zei Judith haar dokter in Oostende
...

Judith haar nier wou nimeer...
Stomme nier!
En toen ging het allemaal pijlsnel:

Er proberen nog het beste van te maken, wetende dat het plotseling onze laatste dagen samen zijn, allebei laten doordingen wat er gebeurt: onze reis is gedaan! Lapaz binnenrijden was de laatste keer met Jozef rijden blijkbaar. Snel nog checken of we hem toch ni naar Belgie kunnen shippen, blijkt te duur, dan toch maar schenken aan Parmenia en Fernando. Plots al onze spulletjes eruit halen, sorteren wat we nog willen hebben, wie wat meeneemt, wat naar huis wordt gestuurd en vooral wat we achterlaten...
Nog eens naar de verzekering bellen en hup, plots moet Judith de volgende ochtend al de vlieger op en niet over 5 dagen zoals wij zo mooi hadden gepland. Dus ineens nog maar enkele uren samen...
En weer geen geld kunnen afhalen, dus die laatste avond wijn drinken zat er niet in :(

Eergisteren dan was het zover, 2 dagen nadat we het nieuws kregen vertrok Judith om 6 uur sochtends terug naar Belgie

Traantjes langs beide kanten
Uiteraard

Wie zou er niet wenen bij het achterlaten van ons prachtig autotje? Bij het besef dat het allemaal voorbij is, deze geweldige reis samen?

Het zijn hier dus best onverwachtte en emotionele dagen geweest, gelukkig voor mij komt Tim hier morgen aan (HOERA!), wat de boterham wel gemakkelijker laat doorslikken (of hoe je dat ook zegt). Dus nu is het spannend uitkijken naar morgen, 3 weken van mn vriendje genieten en dan zien we wel weer... Of ik verder alleen reis, een projectje doe voor vrijwilligerswerk of gewoon met Tim mee naar huis kom, ik weet het nog niet, on verra!

Judithje, nog eens merci om dit samen met mij te doen, superstom dat het zo moet eindigen, ik heb allesinds de tijd van mn leven gehad! Laat je maar goed verzorgen, khoop dat alles snel terug beter met je gaat! En als dat het geval is, kom dan maar gauw terug!

en zoals den admiral zong:
-and the good times they re talking about, they have not even yet begun!-


Kga je missen hier meid!!!!

8 opmerkingen:

moes zei

' t Is een fantastisch en onvergeetlijk half jaar geweest, lieve dochter, bekijk het zo en nu vandaag zelfs Tim nog, het kan niet stuk. Geniet er maar van en beslis dan wat je gaat doen.
Voor Judith hopen we op een snelle beterschap, ginds in 't verre België.
kus kus en dikke knuffel

Daddy zei

Ontroerend en emotioneel. Wat jullie gehad hebben, kan niemand meer afpakken. Geniet nu van het samen zijn met Tim en dan: 'on verra'
vele knuffels

Nasha zei

Raksjah schat moest je dit nog lezen, check meteen je mail!!!
Veel zonnige zoenen!

Frank zei

arme meiden.. gelukkig is redder tim al onderweg of al daar.

Tinte zei

Hey chicas. Jullie hebben inderdaad al schitterende maanden achter de rug. Die reis zullen jullie nooit vergeten! Alleen jammer dat het zo plots moet stoppen voor Judith. Hopelijk is ze snel beter.
Dikke zoen,
Tinte
PS: als je voor de optie Belgica kiest, weet dan dat je bedje hier klaarstaat hé. En dan kan je al eens over mijn bollende buikje aaien :-)

gilain zei

Amai Saiïdja, mooi tekstje en ongelooflijk grappige en mooie fotos. Spijtig dat we niet konden bellen, zondag zou het allesins wel weer kunnen. Ik kreeg bena tranen in mijn ogen met dat tekstje enzo, zo spijtig dat het zo moet eindigen. Dan zijt gij misschien toch diegen dat eerst naar huis gaat. Ik kijk er allesins naar uit u lachend gezichtje nog eens te zien

Jowanneke zei

Blijft oh zo prachtig om te lezen! Ergens spijtig dat het zo moest eindigen voor haar, maar als je dat allemaal relativeert en terugkijkt weet je dat het iets ongelofelijks is dat niemand jullie ooit zal afpakken.
Geniet van je tijd samen met Tim en whatever er nog gebeurt, mucha suerte!
groetjes, Jowan xx

sander zei

ik denk da iedereen het hier boven mij mooi heeft samengevat eh zusje, :)
nee, echt spijtig, geniet nog van de weekjes samen..
dikke kussen