dinsdag 2 december 2008

3 dias cumpleaños

Hola todos!

Allereerst: merci voor de keiveel mailtjes, berichtjes, brieven en bellekes voor mn verjaardag, echt supertof! Kheb hier dan ook nen heerlijke verjaardag gehad,met ne volledigen plaatselijke asado, gegeven door Yolan zijn familie!

Uhu, ik ben hier bij mn broertje!! Hoe tof is da? Heeeeel tof! En wa nog toffer is, Yolan gaan een eindje met ons meereizen binnenkort! Ik zie er al naar uit! En wa ook nog heel tof is, is da we dus in Argentinië zitten! Woehoew! Eindelijk de grens over geraakt! Niet zonder enige moeite, we moesten de boot halen van 3u30 en na enige foutzetting van de wekker bleek dat we dus nog maar 15 minuten hadden om daar te geraken, vervolgens bleek de visakaart niet te werken en hadden we niet meer genoeg uruguayaanse pesos voor de overtocht.. Gelukkig hebben we dankzij een goede tip van t vriendje ook dollars mee die hier gelukkig regelmatig aanvaard worden, dus dat was ook in orde.
Op de boot op het achterdek geslapen, zodat we werden gewekt door een prachtige zonsopgang, met alleen water rondom ons (echt heerlijk! Jammer genoeg dachten we dat onze kodak beneden in de auto stak... Domme kiekens!), en dan de climax, in onze Jozef van de kade rijden, het is te zeggen, dat was het plan, ware het niet dat langs de overkant van de brug ze plots grote stopgebaren en een heleboel kabaal begonnen te maken. Blijkbaar waren we nog niet zo goed aangemeerd als we dachten en wou ik (enthousiast als ik was om naar Yolan te gaan die al aan de overkant stond te wuiven) dus iets te snel oversteken... Maar dus al bij al niet in het water gekletterd ( dat zou echt niet zo´n goeie mop zijn :) ) en hier ondertussen al meerdere pogingen gedaan buenos aires te bezoeken, verjaardag gevierd (en nog steeds aan het vieren,want vandaag verjaart Judith dus was de afspraak dat we beiden gewoon 3 dagen aan een stuk zouden vieren)

En vandaag voor de laatste keer de stad in, want morgen zijn we hier weg, jes! Twas fijn om hier bij Yolan zn (trouwens heel hartelijke, warme en open) familie te zijn, maar tis ook heerlijk weer te vertrekken met duizenden fijne vooruitzichten en gewoon weer met het tentje en de jozef op het gemak door Argentinië te bollen. Vanaf nu dus waarschijnlijkiets minder vaak internetcafés en dergelijke,maar ik probeer jullie zo goed en zo kwaad mogelijk op de hoogte te houden!

Dikke zoenen daar in het thuisfront, en doe maar nen dikke pull aan want khoor dat t daar koud is :) Toedeloew!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey chicas rubias, here the chicas Uruguayas talking,
We begrijpen jullie volledig :-) Hadden we de kans gekregen van onze prof dan waren we zeker en vast ook in Buenos Aires blijven plakken.
Leuk dat de verjaardag stevig gevierd is, al hadden we niet anders verwacht natuurlijk. Wij hebben hier zelf ook een superdagje gehad voor Liesbeth haar (fake) verjaardag.Nooit redenen genoeg voor een feestje he ...
We moeten toegeven dat we jullie al een beetje missen. Was altijd leuk toe te komen van een lange wacht en een beetje afleiding te hebben met jullie verhaaltjes en avontuurtjes.
Amuseer jullie nog enorm en wieweet tot in Patagonië (als jullie niet te lang meer in Buenos Aires blijven plakken :-)

Doei doei
Liesbeth, Anneleen en Ines

gilain zei

Ik vond het een hele leuke tijd Saidja! En succes met de reis, met of zonder mij.

Anoniem zei

Op het nippertje aan een verdrinkingsdood ontsnapt?
Ik had veel verwacht, maar op dit scenario had ik zelf niet kunnen komen : )
Allez, hup, weer op weg na de feestjes. Er komt vast en zeker nog een feestje, jullie meiden moeten daar zelf niet meer voor verjaren.
happy birthday alletwee!!!

Anoniem zei

Holaaaaaaaaa en que andaran ustedes dos no??? les escribo cortito porque se que se vuelve complicado el español.
ssimplemente les dejo mis deseos de saber como y por donde andan..

se nos esta yendo yoliii ya se fue martin,, todos nos abandonan ajaj... pero es lindo tener noticias de todos los que andan perdiodos y por ustedes se siente lo mismo

asi que les deseo mucha suerte en el pedazo de viaje que les falta y muchas cosas lindas por siempre

saluditos!!

Euge de argentina.-