donderdag 23 oktober 2008

Hete groeten uit Rio

hete groeten alvast vanuit Rio want menneke lief, bakken is het hier plots! En dees is nog maar lente! Sjanske da we richting antarctica gaan tegen de zomer aan:) We zijn nog maar pas in de warme land en of we zijn al aant zeuren over de hitte :)

Morgen vertrekken we met de bus naar porto allegre, 5u uur op de bus, dus dan kan k misschien al eens aan een tekstje voor deze blog werken eh. En daarna gaan we verder naar Montevideo en een weekje later zouden we graag al even goeiendag gaan zeggen aan Yolan in Argentiniƫ!

En vandaar zouden we naar iguacu falls gaan en dan terug naar Yolan om onze motos is uit te proberen en te zien of ons plan wel haalbaar is, zoda als we beslissen het ni te doen we onze motos misschien kunnen verkopen in buenes aires.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

dan zag ik net indiana jones 4 en dan was die toch wel ni aan die iguacu falls! ge moet door de waterval die uit een rots in de vorm van een hoofd komt, en daarachter is een verborgen tempel met keiveel schatte!! dan kunt ge mij een ticket naar argentina betale :) toedeloe, tot mails

Anoniem zei

kdoe mn best hoor schattie!

Anoniem zei

met Che Guevara zit je hier meteen goed, sjankse da we nog wa nieuws te lezen krijgen en da 't weer daar zo goe meevalt : ) smeer je maar goed in met factor 85 of zo en vertel honderduit, dat sust!
kus kus

Anoniem zei

hola chica!!!! laat maar snel terug iets van je horen. Als je wil, gieten we het wel in bloggie-style.
Muchos greetz!!